HAREKETLİ YAŞAM MERKEZİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ’NÜN

GURURU YİNE FİLİZ ÖGEL OLDU.

Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun 2018 yılı faaliyet programında yer alan ve 78 ilden 1700 sporcunun katıldığı Kulüpler Türkiye Şampiyonası 17-20 Temmuz 2018  tarihleri arasında Çankırı’da yapıldı. Hareketli Yaşam Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’ni temsilen 6 bayan sporcu ile katıldık.

             Şampiyonada 46 kg bayanlarda mücadele eden FİLİZ ÖGEL 6 müsabakayı da galip bitirerek finale kadar yükseldi. Finalde ise çetin bir mücadele vardı son raunda önde giren sporcumuz skoru koruyamadı. Kulübümüze Gümüş madalya kazandırarak Türkiye ikincisi oldu.

FİLİZ ÖGEL 90 sporcunun yer aldığı 46 kg Büyük bayanlar kategorisinde 1. Turu bay geçti. 2. Turda rakibini 10-1 yendi. 3. Turda ise rakibini 24-1 sayı nakavtı ile geçti. 4. Turu da 24-3 farkla geçmeyi bildi. Çeyrek finalde ise çekişmeli geçen mücadele sonucu 23-19 skor ile bronz madalyayı garantiledi. Yarı finali ise 12-8 kazanarak adını finale yazdırdı. Finalde çekişmeli geçen mücadelede son raunda üstün girdi fakat skoru koruyamadı.  Gümüş madalya alarak kürsüde yer alan Filiz ÖGEL Türkiye ikincisi oldu. Hareketli Yaşam Merkezi Gençlik ve Spor kulübünün yine gururu oldu. Tebrikler Filiz Ögel'e tebrikler Baş Antrenörümüz Ümit Kulak hocamıza ve Kulüp antrenörlerimiz Murat KURUTULUŞ ve Bilal ALTIOK’a Tebrikler.

 Hareketli, Yaşam Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu adına konuşan Başkanımız Uğur KULAK ; Başta bu Şampiyonluğun mimarı baş antrenörümüz Ümit KULAK’ ı ve Türkiye ikincisi olan sporcumuz Filiz ÖGEL’ i tebrik ediyorum. Bizlere bu gururu yaşattıkları için şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bizlere verdiği desteklerden dolayı Gürsu Kaymakamımız Mehmet MAKAS’ a, Gürsu Belediye Başkanımız Mustafa IŞIK’ a, Gürsu Gençlik Hizmetleri ve İlçe Müdürümüz  Halim TUĞLUOĞLU’ na, teşekkür ederim diyerek sözlerini bitirdi