ZEYNEP TAŞKIN ÖDÜLLENDİRİLDİ
 

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜMÜZ AZİZ SİNAN ALP 

 BALKAN TAEKWONDO ŞAMPİYONU SPORCUMUZ ZEYNEP TAŞKIN’I ÖDÜLLENDİRDİ 

 Balkan Taekwondo Federasyonu’nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan 13-15 Eylül 2019 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Samakov şehrinde yapılan Balkan Gençler Taekwondo Şampiyonası’na 49 kg.da Türk Taekwondo Milli takımını temsilen katılan Çanakkale’mizin başarılı taekwondocusu Zeynep Taşkın, yoğun bir çalışma ile şampiyonaya katılarak rakiplerini yendi ve Balkan şampiyonu oldu. Şanlı bayrağımızı dalgalandırarak istiklal marşımızı okutmayı başardı. Yapılan şampiyonaya 11 Ülkeden 950 sporcu katıldı ve kıyasıya mücadele etti. Anafartalar spor kulübü sporcusu Zeynep Taşkın emeklerinin karşılığını Balkan Şampiyonu olarak buldu. 

 Çanakkale taekwondo İl Temsilcisi, Milli Takım ve Anafartalar Spor Kulübü Antrenörü Hasan ALTUNIŞIK, “Sporcum Zeynep TASKIN’IN almış olduğu büyük başarısından dolayı Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Aziz Sinan ALP’e şükranlarımızı sunuyoruz. Balkan şampiyonu olan başarılı sporcumuz Zeynep Taşkın’ı 19.09.2019 tarihinde makamında kabul ederek Milli sporcumuzu çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan sayın müdürümüze bu nazik kabulünden dolayı çok teşekkür ediyorum. Gençlik ve Spor İl Müdürümüzün sporcumuzu makamında kabul ederek ödüllendirmesi  sporcumuza 04-06 Ekim 2019 tarihleri arasında İspanyada yapılacak olan Avrupa Gençler Taekwondo Şampiyonası öncesi büyük moral olmuştur.” dedi. Milli sporcumuz Zeynep daha önce Yıldızlarda Avrupa şampiyonu olmuştu şimdi daha zorlu, bir üst kategori olan gençler de de başarısını devam ettirmek istiyor. Zeynep'in teknik bilgisi ve maç zekâsı ortada, bu yeteneği ile başarı merdivenlerini hızlı bir şekilde tırmanmakta. Benimde bu yüzden sporcuma Avrupa şampiyonasında şampiyon olarak şanlı bayrağımızı dalgalandıracağı konusunda kendisine güvenim tamdır.

 Taekwondo il temsilcisi Altunışık sözlerine şöyle devam etti:  “sporcumuz Zeynep Taşkın’la birlikte 21.09.2019 tarihinde Ankara’da yapılacak olan Gençler ve Yıldızlar Taekwondo milli takım kampına katılacağız. 13 günlük milli takım kampında Türkiye’nin çeşitli illerinden Avrupa şampiyonasına katılma hakkı kazanmış başarılı ve elit sporcularla birlikte kamp çalışması sonrasında İspanyada yapılacak olan Avrupa Taekwondo Şampiyonası’na katılacağız. İnşallah başarılı sporcumuz Zeynep zor bir kategori olan gençler de de Avrupa şampiyonu olarak şanlı bayrağımızı dalgalandıracak ve istiklal marşımızı okutacağı inancındayım. Çünkü milli sporcumuz Zeynep bunu başarabilecek bilgi beceri ve tekniğe sahip bir sporcumuzdur. Ben şimdiden sporcumuza başarılar diliyor Allah yar ve yardımcısı olsun.” dedi.   

 

          Hasan ALTUNIŞIK

                    Taekwondo İl Tems