SELÇUKLU BELEDİYESİ ANTRENÖR KADROSUNA AHMET AKAT'I KATTI

 

Selçuklu Belediyesi antreenör kadrosunu genişletti ve Ahmet Akat'ı da antrenör olarak  bünyesine kattı.Konu ile ilgili olarak çiçeği burunda antreenörümüz Ahmet Akat

"1993’de Konya’nın Meram ilçesinde doğdum. İlkokul yıllarında başladığım spor hayatımda 2007 yılında sporcu olarak katıldığım ilk Türkiye  Şampiyonasında Yıldızlar 65 kg da Türkiye şampiyonu oldum. Aynı yıl yıldızlar Avrupa şampiyonasına gitmeye hak kazandım. 10 yıl aralıksız müsabıklık dönemimde 5 kez türkiye şampiyonluğu 2 kez türkiye 2.liği 3 kez de Türkiye 3.lüğü elde ettim. Ayrıca birçok ulusal ve uluslar arası turnuvada dereceler elde ettim. Spora olan ilgimden dolayı Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinin de Beden Eğitimi ve Spor  Öğretmenligi Bölümünü bitirdim. 

  Hayallerimde şampiyonluk yaşamış bir hocanın, şampiyon sporcular yetiştirmesini düşlerdim çok şükür ki bu düşlerim  gerçek oluyor.Selçuklu Belediyespor Kulübü gibi bir çok şampiyon sporcuyu bünyesinde yetiştiren Türkiye’nin en büyük amatör spor kulüplerinden bir tanesine Taekwondo antrenörü olarak görev yapmaya başladım. Bu görevi bana  laik gören SELÇUKLU BELEDİYE BAŞKANIMIZA ve yönetime kurulumuna  teşekkur ederim. İnşallah çok çalışarak  bu görevi  laikiyle yerine getireceğim. Antrenörlük Hayallerimiz bir bir gerçekleşirken hedeflerimize emin adımlarlarla ilerliyoruz. Artık daha çok çalışıp disiplinden ve özverili çalışmadan ödün vermeden, şampiyon sporcular yetiştirmek için mücadele edeceğiz.Kulüp olarak hedefimiz ulusal ve uluslararası maçlarda şampiyon sporcular yetiştirmek ve Türk bayrağını her zaman en tepelere çıkartmaktır.  

 Yeni görevimin hem şahsıma hem taekwondo camiasına hem de Selçuklu Belediye Spor Kulübüne hayırlı olmasını diliyorum" dedi.