Çağrı Spor Kulübünden örnek davranış

 

İzmir’de faaliyet gösteren, yetiştirdiği sporcular ve antrenörü ile Türk sporuna önemli hizmetlerde bulunan Çağrı spor kulübü derneği örnek bir çalışmaya daha imza attı. İçinde bulunduğumuz Muharrem ayı nedeniyle "ÜMMETİN ORTAK ACISI KERBELA" adı altında spor kulübü önünde sporcu velileri, sporcular ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile Aşure etkinliği düzenlendi.

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Kulüp baş antrenörü Ahmet BEREKET İslâm aleminin ortak acısı "Kerbela" şehitlerimiz ve tüm geçmişlerimizin ruhları için Spor kulübümüz önünde Aşure etkinliği gerçekleştirdik. KERBELA olayı Tüm ümmetin ortak acısıdır ve bütün vatandaşlarımızca hatırlanmalı ve hatırlatılmalıdır. Biz de bu amaçla her sene olduğu gibi bu senede böyle bir etkinlikte “Kerbela” Şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş olan tüm geçmişlerimizi yad etmek istedik.

Etkinliğimize katılan tüm sporcu ve sporcu velilerimize, yoğun katılım gösteren Vatandaşlarımıza teşekkür ediyor Cenabı Allahtan İslam alemine bir daha böyle acılar yaratmasını Niyaz ediyorum ”dedi.