ERGİN SPOR KULÜBÜ GURURLA SUNAR

''MÜKEMMEL BİR YIL, MUHTEŞEM BİR SON''

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI

TAEKWONDO’DA İLİMİZİN GURURU OLAN ERGİN SPOR KULÜBÜMÜZ VE SPORCULARI 2018’E DAMGA VURDU. AVRUPA 2.LİĞİ OLMAK ÜZERE ULUSAL VE ULUSLAR ARASI ALANDA ÇOK ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATAN KULÜBÜMÜZ ANTRENÖR VE SPORCULARI MUHTEŞEM BİR GECE İLE TAÇLANDIRDI. KIRKLARELİ ÖĞRETMENEVİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN SAAT 19:00’DA BAŞLAYAN ETKİNLİĞE 125 KİŞİ KATILIM SAĞLADI. İLİMİZ VE TÜRK TAEKWONDOSU ADINA NEMLİ İŞLER BAŞARMIŞ VE HALENDE  KATKILARI DEVAM EDEN BİRBİRİNDEN DEĞERLİ KONUKLAR VARDI. 

 

 

VE TABİİKİDE EN ÖNEMLİSİ AYŞENUR TAŞBAKAN

‘’ERGİN SPOR KULÜBÜ YENİ YILA MERHABA DEDİ.’’

 

Çocuklarımızın çalıştığı salona adı verilen Dünya ve Avrupa Şampiyonumuz Ayşenur TAŞBAKAN, Edirne Bölgesi Antrenörü Metin EŞME, Edirne Bölgesi Antrenörü Serkan DOĞRU, İlimizin gururu Milli Sporcu ve Antrenör Nilay Hande KOCADAĞ, Edirne Bölgesi Yardımcı Antrenörleri Raif YILMAZ ve Emel ÇALBABA, Kurucu Yönetim Kurulu Üyelerimiz İrfan ÖZEKLİOĞLU, Ergün ERDİNÇ, Ömer ŞİMŞEK, Ali YEŞİL ve Erdi YAMAN'ın katılımlarıyla gerçekleşen 2018 yılını geride bıraktığımız, 2019 yılında koyduğumuz hedeflerin başlangıcı olan bu gecede BAŞARILI SPORCULARIMIZA Plaketleri takdim edildi.

‘’2018 YILI BAŞARILARIMIZ’’

MİLLİ TAKIMLARA 9 SPORCU KAZANDIRDIK. AVRUPA ŞAMPİYONASINA 4 SPORCU GÖNDERMENİN GURURUNU YAŞADIK.

SPORCULARIMIZ; ÜLKEMİZE VE İLİMİZE  - 1 AVRUPA İKİNCİLİĞİ BAŞARISI  ULUSLARARASI ALANDA - 2 ALTIN  - 2 GÜMÜŞ - 2 BRONZ TÜRKİYE ŞAMPİYONALARINDA  - 2 TÜRKİYE ŞAMPİYONU - 1 TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ - 5 SPORCUMUZ İLK 8’DE YER ALMA BAŞARISI GÖSTERMİŞTİR. MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNDE - 2 BİRİNCİLİK OKUL SPORLARINDA 

- 2 ALTIN - 2 BRONZ MADALYA KAZANDIRMIŞTIR.

 

YEMEK YENMESİ VE KULÜBÜMÜZ SPORCULARIN ELDE ETMİŞ BAŞARILARIN OKUNMASININ ARDINDAN GECEYE KATILIM SAĞLAYAN ÇOK DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZİNDE PLAKET VE ÇİÇEKLERİ TEK TEK AKDİM EDİLDİ.

TAKIM ADINA SÜMEYYE NUR ERGİN;

BU TABLONUN OLUŞMASINDA BİZLERE BIKMADAN,USANMADAN KATKI VEREN BİZLERİ YÖNLENDİREREK BAŞARILI OLMAMIZI SAĞLAYAN ANTRENÖRLERİMİZ SAVAŞ ERGİN VE GÖKHAN YEŞİL’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ.  TAKIM ADINA KENDİLERİNİ BURAYA DAVET EDİYORUZ. DİYEREK ÇİÇEKLERİNİ TAKDİM ETTİ.

KULÜP BAŞKANI GÖKHAN YEŞİL GECEDE YAPTIĞI KONUŞMASINDA;

Kulübümüz tarafından ilk’i geçen yıl düzenlenen bu sene 2.sini düzenlediğimiz, Birlik ve beraberlğin pekiştiği, dostlukların süregeldiği ve yeni dostlukların  oluştuğu tüm senenin yorgunluğu ve kazanımlarının paylaşıldığı bir gecede;

Başta Kurucu Başkanımız Savaş Ergin’e, kurucu üyelerimiz ve yönetim kurulumuza, bizlerle birlikte olan misafirlerimize, oluşan bu tablonun mimarı anne ve babalara hoş geldiniz diyorum. 

Bizler bu yola çıkarken çocuklarımızın sadece başarılı olabilmeleri için değil aynı zamanda Saygı, sevgi ve hoşgörü içerisinde çevresine yaklaşan, doğruluk ve dürüstlük ilkelerinden ayrılmayan, vatanını, milletini, bayrağını seven bir nesil olabilmeleri için de çaba sarf ettik.

Yoğun ve yorucu bir şekilde dolu dolu geçen bir senenin ardından 2019 öncesi sporcularımızın kendilerini iyi ve hazır hissedecekleri bir gece olmasını temenni ediyorum.

Hepimizi bir araya getiren, çocuklarımız sporcularımız için şimdi eğlenme vakti.

HUZURUNUZDA YENİDEN HOŞ GELDİNİZ DİYOR, İYİ EĞLENCELER DİLİYORUM.

SPORCULAR YORUCU GEÇEN BİR YILIN ARDINDAN EĞLENEREK 

2019’ GÖZ KIRPTI.

ERGİN SPOR KULÜBÜ YENİ YILA MERHABA DEDİ