MERT ASYA GSK 3. GELENEKSEL YILSONU PROGRAMI


 

Her yıl başarılarını katlayarak devam ettiren Mert Asya Gençlik ve spor kulübü tarafından 3. Sü düzenlenen Geleneksel yılsonu programı bu yılda muhteşemdi. Programda başarılı sporculara plaket takdimi, video gösterimi, konuşmalar, yemek ikramı ve müzikli eğlence yapılmıştır.

Programımız Düzce İl Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Atay Bey, Yeşiltepe Ortaokulu Müdürü Veysel KILIÇ, Okul Müdür Yardımcıları Mehmet Erten ve Özgür Erez Bey, Taekwondo İl temsilcimiz Kemal YOLAY Bey ve velilerimiz katılımı ile gerçekleşmiştir

Kulüp Başkanlığını ve antrenörlüğünü Hakan ŞENGÖNÜL’ün yaptığı Mert Asya Gençlik ve spor kulübü 2018 Yılında 6 Türkiye derecesi, 2 uluslararası derece ve 3 ilk 8 ile başarısını perçinledi.

2018 YILI TÜRKİYE DERECELERİMİZ

EDA ÇİMEN Gençler Okul Sporları Türkiye 2.si – Malatya

Hatice KOLÇAK Gençler Okul Sporları Türkiye 3.sü – Malatya

Demet YILMAZ Yıldızlar Okul Sporları Türkiye 3.sü- Antalya

Hatice KOLÇAK Ümitler Türkiye 3.sü – Ankara

Semih ÖZER Yıldızlar Türkiye 3.sü – Ankara

Uğur Berat ÇALIŞKAN Minikler Türkiye 3.sü – Ankara

Demet YILMAZ Yıldızlar Türkiye 6.sı Ankara 

Hatice Kolçak Gençler Türkiye 5.si – Antalya

Özhan ÖZTÜRKİ Gençler Türkiye 5.si- Antalya

2018 YILI ULUSLARARASI DERECELERİMİZ

Özhan ÖZTÜRK Turkish Open 3.sü – İstanbul

Melih Can Demircan Turkish Open 3.sü – İstanbul

Hakan ŞENGÖNÜL “Bu başarıların elde edilmesinde bizlere her zaman destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci Bey’e, Yeşiltepe Ortaokulu Müdürü Veysel Kılıç Bey’e, Taekwondo il temsilcimiz Kemal YOLAY Bey’e, Şube müdürümüz İsmail ATAY Bey’e ve tüm velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.”  Dedi.