KONYA HAN SPOR KULÜBÜNDEN PANDEMİDE TAM DESTEK

            

 "Bağışlanan her kan kurtarılan üç candır"

 

Konya Han Spor Kulübümüz ve Türk Kızılayı işbirliği ile kan bağışı kampanyası yapıldı.

Eski Zafer İl Sağlık Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen programda konuşan Kulüp başkanı Abdülbaki Özdemir, Kulübümüz, Velilerimiz, sporcularımız, vatandaşlarımızla Konya Han Spor Kulübü ve Türk Kızılayı ile böyle organizasyonu yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kan bağışı hem insanlık görevidir, hem de bağışta bulunan için sağlıktır, sıhhattir. Bir damla kan bir hayat kurtarır düşüncesi ile herkesin kan bağışı konusunda duyarlı olmasını bekliyoruz. 

"Amacımız, kan verecek gönüllü sayısının artırılmasına katkı sunmak"

Özdemir; Konya Han Spor Kulübü olarak kan bağışı kampanyasında yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, bu sosyal sorumluluk projesinde amaçlarının kan bağışının önemine dikkat çekmenin yanı sıra farkındalık oluşturarak kan verecek gönüllü sayısının artırılmasına katkı sunmak olduğunu dile getirdi.

Sağlıklı olan herkesi kan vermeye davet eden Özdemir, Kulüp üyelerimiz, Velilerimiz, Sporcularımız olarak  Türk Kızılayı'nın kan ihtiyacının karşılanmasına destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Etkinlik sonrası Kızılay Kan Merkezi sorumlusu Doktoru sayın Engin Çorman Konya Han Spor Kulübü Başkanı Abdülbaki Özdemir’e katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.