BARTIN DURMAK BİLMİYOR 

  Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; 

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Faaliyet programında yer alan Okullar arası Yıldız Kız-Erkek Taekwondo Türkiye Şampiyonası 25-27 Mayıs 2018 tarihleri arasında Alanya’da tamamlandı. Bartın ilimizi temsilen müsabakaya katılan Cumhuriyet Ortaokulu sporcusu;   41 kg.’da Fatma Eylül KOCA Türkiye 2.si olmuştur. 

Sporcumuz Fatma Eylül KOCA ve Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo Antrenörü Altuğ SOLAK' ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
 

Antrenör Altuğ SOLAK "İlimizi temsilen final müsabakalarına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcularımızdan Fatma Eylül KOCA, Emine Ilgın DEMİRKOPARAN, Hatice Yağmur ERGİN ve Şerefcan ÇUBUKKESEN katılmıştır. Sporcularımız iki etaptan oluşan önce Giresun' da yapılan yarı final müsabakalarında 2 Şampiyonluk 1 ikincilik 1 üçüncülük elde ederek Alanya' da yapılan Türkiye Şampiyonası final müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır. 2017 yılında Avrupa Şampiyonu olan sporcum Fatma Eylül KOCA final müsabakasında sakatlanarak talihsiz bir yenilgi almıştır, ama her şeye rağmen kürsüdeki yerine alarak Türkiye 2. si olmayı başarmıştır. Diğer sporcularım ise çeyrek finallerde yenilerek müsabakaya veda etmişlerdir. Türkiye'nin dört bir yanında yapılan eleme müsabakalarında başarılı olarak en iyi sporcuların katılmış olduğu bu müsabakalarda sporcularım bu zamana kadar ilimizi en iyi şekilde temsil etmiş olup final müsabakasından da 1 madalyayla ilimize dönmenin gurunu yaşadık. Sporcularımı kutluyor onlarla gurur duyuyorum. Bizlere destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ali ÖZDEMİR Bey’e, Okul Müdürlerimize, Beden Eğitimi Öğretmenlerimize ve sporcularımın ailelerine çok teşekkür ederim " dedi.